Ochrana osobních údajů

I. Základní ustanovení

1. Správcem osobních údajů podle čl. 4 bod 7 nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů (dále jen: „GDPR”) je Martin Rychlý, IČ: 28118961 se sídlem Jablonského Ulice, Písek, 397 01 (dále jen: „správce“).

2. Kontaktní údaje správce jsou:

  • jméno: Martin Rychlý
  • email: info@chcidoaustralie.cz, telefon: +420 608 922 096

3. Osobními údaji se rozumí veškeré informace o identifikované nebo identifikovatelné fyzické osobě; identifikovatelnou fyzickou osobou je fyzická osoba, kterou lze přímo či nepřímo identifikovat, zejména odkazem na určitý identifikátor, například jméno,
identifikační číslo, lokační údaje, síťový identifikátor nebo na jeden či více zvláštních prvků fyzické, fyziologické, genetické, psychické, ekonomické, kulturní nebo společenské identity této fyzické osoby.

4. Správce nejmenoval pověřence pro ochranu osobních údajů.

II. Zákonný důvod zpracování osobních údajů

1. Zákonným důvodem zpracování osobních údajů je plnění smlouvy mezi Vámi a správcem podle čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR. (dále jen “Plnění smlouvy”) – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy, jejíž smluvní stranou je subjekt údajů, nebo pro provedení opatření přijatých před uzavřením smlouvy na žádost tohoto subjektu údajů.

2. Ze strany správce nedochází k automatickému individuálnímu rozhodování ve smyslu čl. 22 GDPR.

III. Účel zpracování, kategorie a zdroje osobních údajů

Zákonný důvod: Plnění smlouvy

Účel: Vyřízení objednávky nebo odpověď na poptávku zaslanou přes kontaktní formulář, registrace do soutěže a vylosování výherce

Údaje: Osobní údaje klientů (kontaktní údaje)

Zdroj údajů: Kontaktní formulář, objednávka, registrace do soutěže

IV. Doba uchovávání údajů

1. Správce uchovává osobní údaje

  • V případě poptávky osobní údaje obsažené ve formuláři spravujeme pouze za účelem odpovědi, vyřízení vašeho dotazu či poptávky, nebo k zařazení a vylosování výherce v soutěži/ nejdéle 1 rok od vaší poptávky nebo registrace do soutěže, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.
  • V případě objednávky po dobu nezbytnou k výkonu práv a povinností vyplývajících ze smluvního vztahu mezi Vámi a správcem a uplatňování nároků z těchto smluvních vztahů. (po dobu 1 rok od ukončení smluvního vztahu).

2. Po uplynutí doby uchovávání osobních údajů správce osobní údaje
vymaže.

V. Příjemci osobních údajů (subdodavatelé správce)

1. Příjemci osobních údajů jsou osoby:

  • Osobní údaje Subjektu údajů mohou být pro účely řádného plnění smlouvy poskytnuty osobám, které správci poskytují školám v Austrálii, registrovanému imigračnímu agentovi, Australské ambasádě a ostatním osobám v zájmu zajištění řádného plnění povinností stanovených obecně závaznými právními předpisy.

VI. Vaše práva

1. Za podmínek stanovených v GDPR máte

  • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
  • právo na opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR,
  • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR,
  • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
  • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.

2. Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

VII. Podmínky zabezpečení osobních údajů

1. Správce prohlašuje, že přijal veškerá vhodná technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů.

2. Správce přijal technická opatření k zabezpečení datových úložišť a úložišť osobních údajů v listinné podobě, zejména hesla, antivirový program, zálohování, uzamykání.

3. Správce prohlašuje, že k osobním údajům mají přístup pouze jím pověřené osoby.

VIII. Závěrečná ustanovení

1. Odesláním objednávky, formuláře, registrace nebo poptávky potvrzujete, že jste seznámen/a s podmínkami ochrany osobních údajů a že je v celém rozsahu přijímáte.

2. Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dnem 01.08.2018.

Zkušenosti účastníků

Agenturu rozhodně doporučuji. Od první informační schůzky až po příjezd do Austrálie byla perfektní komunikace a osobní přístup. Na místě mi pak Martin i pomohl s hledáním práce, nového ubytování a nebo s voláním doktora uprostřed noci. Děkuji a doporučuji.
Katka Snížková
Prodloužení viz 100% spokojenost, i přes mou složitější zadost vse proběhlo výborně. Děkuji a vřele doporučuji
Zuzka Křehlíková
Nejlepsi agentura!! Přiletěli jsme na Gold Coast, bohuzel pres jinou agenturu, ktera nebyla natolik ochotna pomoci. Proto jsem se obrátila na “Chci do austrálie” vsichni jsou velmi přátelsky, pomuzou s řešení viz, skoly, ubytovani, pujceni auta dokonce i s praci. Pokud si nevíte rady, Martin vždy najde řešení a pomuze vam!!! Dekuji
Erika Sv
Rozhodně doporučuji! Přátelské jednání a když si nevíte z něčím rady,tak vám rádi se vším pomůžou.prostě za mě palec hore ve všech směrech :-) ;-)
Bobeš Bob
Po půlročním pobytu v Austrálii jsem se rozhodla o prodloužení víz a zkusila jsem kontaktovat tuto agenturu. A dobře jsem udělala. Martin je velice pohotový, neustále se mnou byl v kontatku a snažil se najít nejlepší možné řešení. Hlavně je taky neskutečně trpělivý, což v mém případě byla nutnost. Výběr školy jsem dělala na poslední chvíli! Nakonec jsme všechno stihli v termínu a vízum bylo schváleno. Pokud zvažujete pro výběr svého pobytu Brisbane nebo Gold Coast, tak myslím, že tato agentura je nejlepší volba!
Ninanja Nšoči